KOMPEACE möte inför upprop mot våld

Idag hade vi en ny tjej med på KOMPEACE-mötet som heter Tove. Välkommen ! :)

På fredag den 12/12 är det upprop mot våld, ett fackeltåg emot våldet i samhället. Då ska vi samlas klockan 17.45 på stora torget i Nyköping där det blir tal och tändande av facklor. Efter det ska vi gå i ett tåg till Alla helgona kyrkan där det blir sång, musik och tal. Efter programmet i kyrkan är alla välkomna på fika i Prosten Pihls gård! I kyrkan kommer Chris McGreevy, Viktor Borg och Lia Neumann, Puran Chen och Sissela Bergmark att spela och sjunga. Slagfärdiga kommer okså att hålla ett tal !
NU:s förra ordförande Linn Lidberg kommer också att framföra en dikt.
Idag på mötet gjorde vi en "Att göra-lista" till  uppropet, för att allt ska sitta perfekt på fredag kväll.

Bild från Uppropet mot våld 2007  SN 2007-12-13 K-G Z Fougstedt

Mötet avslutades och alla är mätta efter all choklad, skumtomtar och julmust!

Kompeace and love !
Anneli Koskinen
Emil Svensson

Höstens sista stormöte

Imorgon äger det sista Stormötet för 2008 rum.
Galet. Halva tiden av mitt sista år som samordnare har därmed passerat. Men det känns så roligt nu, att gå upp tidigt på morgonen för att titta på julkalender och äta en rostad macka och lite O'boy. Dessutom känder många spännande saker framöver.
På lördag ska KOMPEACE ge människor en chans att slänga sina fördomar i en soptunna på torget, så kan man få en pepparkaka så man fortsätter vara snäll.

Den 12 december äger sedan Uppropet mot våld rum. KOMPEACE planerar för fullt så allt ska klaffa, och även med framträdandena i kyrkan.
None


Hoppas du också får en spännande vinter.

21 dagar kvar till jul...

KRAM Samordnaren

RSS 2.0