Mötesfri dag

Idag var det inga möten i arbetsgrupperna, men det betyder inte att Ungdomsfullmäktige ligger på latsidan! Samordnaren tog hjälp av studiedagslediga Bygg, och tillsammans fick de mycket gjort!

Mycket att göra

ojojoj vad mycket vi hann med på mötet! Och ändå är vi inte färdiga, vi fick en hel att göra-lista till nästa styrelsemöte! Men vi är väldigt peppade inför nästa termin,som vi tror kommer bli grym! Det krävs bara lite omorganisation, men det tar styrelsen hand om!

Puss och kram skumbanan
/pr-ansvariga Klara

Styrelsemöte

Om sju minuter är det styrelsemöte, vårt andra sen starten. Samordnarens chef kommer också, spännande!

Fixat!

Nu har samordnare Ebba och pr-ansvariga Klara varit superduktiga och fixat en massa saker som behövde fixas. Tyvärr blev det inte så mycket möte om ett färggladare Nyköping, eftersom vi var de enda som dök upp. Men vi har ju som sagt gjort en hel del annat :) Till exempel redovisat kvitton, renskrivit papper och bokat möten. Men nu ska vi ut i snön och införskaffa lite block och annat spännande. Ha det bra!

/Klara

PR-möte

Har varit på kontoret för att ta fram en grafisk profil för ungdomsfullmäktige. Vi har också diskuterat åsikterna hos ett ungdomsförbund, facebook och en hel del annat.

/Klara

Graffiti

Halloj!

Nu är det möte om graffiti. Vi vill ju ha mer färg i Nyköping! Det tråkiga är bara att det bara är två personer här!? Finns det bara två personer i Nyköping som vill ha färg på betongen? Skulle inte tro det... Jaja, vi är duktiga i alla fall och funderar på motioner m.m.

Snart är det helg! Toppen! Ungdomsfullmäktige får vila ut sig utom de som ska till Ungdom Mot Rasisms utbildningshelg. Det brukar vara sjukt kul så jag hoppas att ni som ska dit tycker det också!

Hare fint :)

/Bella

Hej så mycket.


Igår hade vi NU:möte i A-salen vi tog upp några olika motioner som ungdomar i nyköping skrivit in till oss.
Några förslag var att badhuset ska förbättras, fler ungdomslägenheter och förbättrad busshållsplats vid spindelplan, det är ap roligt att det kommer nya ideér så fortsätt skriva in massa saker.
Inga ideér är ju dåliga ideér som man brukar säga när man vill låta smart. 


- Vad kallas en biffig kille med skägg?
- Skäggbiff!


/ L&F


Eurohopperbloggen

http://eurohopper2010.wordpress.com/ 

Här kan ni läsa om Ungdomsfullmäktiges äventyr i Belgien. :)


Fredag i november

Sitter här på kontoret och stirrar på en hög med papper och kvitton. Vissa dagar är man mer eller mindre produktiv. Tänkte dock att det var på tiden för fröken samordnare att skriva ett par rader i den mycket levande bloggen.

Förra veckan var det höstlov och halva NU var ute och reste. 12 av ungdomarna i NU var i Belgien och 5 stycken var i Rättvik. Jag ska försöka tjata lite så att de som var med skriver lite om sina upplevelser.

I dag var jag med på kommunens Säkerhet- och trygghetsråd. Det var jag, räddningstjänsten, massa chefer och kommunalråd. Vi pratade om allt möjligt, men extra intressant är det med minimedborgarkontoret som är på gång i Brandkärr, vi pratade också en del trafiksäkerhet.

Trevlig helg!
Ebba

RSS 2.0