Uppdatering från oss sekreterare

Hej alla unga i Nyköping!

För ungefär en timme sedan satt Viktor och jag hos Clara Bildmo som är nämndsekreterare! Clara har alltså det som jobb medan vi gör det här för att det är så sjukt roligt!

Vi fick feedback på våra protokoll vi skrivit och lite tips. Till exempel har inte vi någon lag över oss som säger att vi måste skriva våra protokoll på ett visst sätt utan vi skriver lite mer informellt för att det ska bli lättare för er att läsa! Det ska inte kännas "tungt" att läsa om det vi har pratat och beslutat om.

Vad vill du läsa att vi har beslutat om? Det är DU som påverkar vad vi jobbar med!

Karin, sekreterare och Viktor, vice sekreterare


Häftig vägg, häftig vecka

Hola Amigos! Såg ni bilden Karin la upp igår? Livebild från ommålningen på kontoret, det blir sjukcoolt. Jag tänkte mest bara informera och inspirera lite inför den kommande veckan. Here it goes! Idag måndag kommer PR-gruppen att samlas för att filura kring månadsbladet som ska börja skickas ut i februari och så kommer de att få anmäla sig till att vara med på bilderna till vår nya grafiska look. Om man är intresserad av att veta mer om det här föreslår jag att man kontaktar mig snartast möjligast - skicka ett mail till [email protected] Imorgon har BussigtVärre gänget möte, de ska fundera över vad de kan göra för att förbättra kollektivtraffiken. Kan bli coolt. På onsdag ska jag ha möte med Bissarna som arrangerar Gästabudsbollen, vi ska prata om Fotboll Mot Rasism och om hur vi får in det under turneringen. På eftermiddagen sedan träffas jag och Kompeace gänget för att plöja igenom alla hundratusen punkter på dagordningen. It's gonna be LEGEN..wait for it...DARY!! På torsdag ska styrelsen skriva stadgar. Och sedan efter det kommer målarna tillbaka och ska gör klart min vägg. Supermegakul. Och sist men inte minst, på fredag ska jag och Fröken ordförande på Nyköpings Idrottsgala för att dela ut pris. Hur coolt?! Välkomna att kliva in på kontoret för att hälsa på, och välkommna att delta på våra möten. Vi behöver alltid fler som är med och funderar! Alltid! Ha en kalasvecka! Linn, samordnare

Våran soon-to-be asballa vägg!

Karin, sekreterare


Leker ball på stadshuset

Hallå alla fina människor!
Det var meningen att jag skulle vara här på "ett snabbismöte" som Linn sa, men sitter fortfarande kvar...
Det luktar sprayfärg som fan och Linn springer runt och sniffar hela tiden. Sen är hon orolig för att det ska lukta imorgon bitti, man kan ju hoppas att det lagt sej då! Förmodligen kommer vi kika in genom fönstret snart, tror det blir asballt! Haha, Linn nyss "Ska vi öppna fönstret?", jag "Äh, jag störs inte av det" Linn "Men tänk om man dödar några hjärnceller..."

På styrelsemötet idag gav vi lite förslag vad vi ska gå igenom på nästa UF möte. Dessutom ska vi på nästa styrelsemöte få en utbildning av NTF. Intressant! Visste ni att man möter någon som kör alkoholpåverkad i trafiken lika ofta som man möter en taxibil?

Just nu sammanställer Linn alla förslag som kom in på Typ En Vinter Festival. Det är en hel del!
Jag ska störa henne nu och kika in, tydligen har det blivit lite rött på väggen enligt samordnaren. Men med henne vet man aldrig!

Tjing!
Karin, sekreterare

2012

Whatup?!

Det är nytt år och det har redan börjat hända grejer i Ungdomsfullmäktiges magiska värld.

I måndags hade INA- Idrott, Nyköping och Aktivitets gruppen möte, där funderas det på att dra igåg en fet fototävling.

Idag ska styrelsen träffaqs lite snabbt och börja planera för att gå in i slutskedet med att göra om stadgarna för Ungdomsfullmäktige. Förhoppningsvis är vi klara med det inom en snar framtid.

Men ikväll händer det coolaste på länge! Ikväll börjar killarna som ska måla min vägg med målningen. Det kommer att bli så supermegahäftigt.

För övrigt så har Ungdomsfullmäktige hur många saker som helst som händer under våren. Vill man vara med om detta så är det bara att hojta, dyka upp i stadshuset eller att slänga iväg ett meddelande på Facebook.

Nu ska jag städa golvet och skrivbordet så att graffitikillarna kan röra sig fritt här inne.

Tjing
Världens häftigaste samordnare Linnnnnnnnnnnnn

RSS 2.0