Dagen idag

Tjaba!
Klara här. Jag sitter och hänger på kontoret i väntan på att dagens två möten ska börja. Klockan tre är det möte om stadgarna, Ungdomsfullmäktiges regler, som vi verkligen måste jobba igenom och ändra allt som är konstigt. Det är stadgarna som bestämmer hur man ska hålla val till styrelsen, vilka som får sitta med i Ungdomsfullmäktige, hur vi ska arbeta och så vidare... Mycket att hålla reda på alltså! Efter det är det PR-möte klockan fyra tillsammans med Anna och Anna från kommunikationsavdelningen. Då ska vi diskutera vilka produkter som ska beställas så att vi kan visa upp Ungdomsfullmäktige från sin allra bästa sida, varje gång :) Är du sugen på att komma? Dyk upp runt tre/fyra i stadshusentrén eller kom och knacka på vårt fönster (det med NU-loggan). Alla är välkomna!

På kontoret står tiden nästan aldrig stilla

Hej hopp, välkommen till en ny vecka i Ungdomsfullmäktiges galna värld.

Jag ber om ursäkt för det pinsamt totalkassa uppdateringsfrekvensen här på bloggen, jag ska börja muta ledamöterna så att de själva börjar uppdatera här tror jag..

I alla fall, den här veckan har vi fullt upp på mötesfronten!

Idag måndag är det KomPeace möte och Klara har redan varit förbi och talat om hur megasuperduperultrataggade de är på att dra igång höstens antirasistiska arbete ordentligt. BTW Kristallnatten var grymt bra, tack alla som deltog!

Imorgon är det Nyköping/idrottsmöte. Två gruper har slagits ihop och ska börja fundera på hur det ska fungera! Spännande!

På onsdag är det styrelsemöte med PR gruppen och två Annor från kommunikationsavdelningen. Vi ska bestämma vad för grafiska produkter vi ska beställa!

På torsdag tror jag att Bussigt Värre ska ha möte, deras mötesdag ska eventuellt flyttas till torsdagar pga att aktivitetsgruppen har blivit en projektgrupp vilken inte har någon planerad aktivitet just nu. Återkommer om detta, håll ögenen på Facebook!

Jag jobbar för att fredagarna ska bli mötesfria så att ingen behöver komma hit och ha möte klockan 16 dagen innan helg.

Jag hoppas att vi ses i stadshuset någon av dagarna klockan 16 om inget annat anges!


Le stort!

/Linn, samordnare

Minns Kristallnatten

Hej

Idag mellan klockan 15.00 och 17.00 kommer Ungdomsfullmäktige att anordna en manifestation på Stora torget i Nyköping till minne av Kristallnatten. Förbippasserande kommer att erbjudas möjligheten att tända ett ljus för att minnas alla människor som genom historien har lidit eller fortfarande lider på grund av at andra tycker att de är mindre värda. Manifestationen syftar även till att belysa dolda fördomar som vi alla har, förutom att tända ljus kommer man att få skriva ner en fördom och sedan elda upp den.


Kom till torget och tänd ett ljus!


För mer information hör av dig till samordnaren Linn på tel: 0155-248936


RSS 2.0