THOM-möte 28/1

Halloj!

På THOM-mötet idag bestämde vi oss för att fortsätta jobba med hälsoundersökningen som vi ska göra tillsammans med barn- och utbildningsnämnden. Vi ska försöka komma på olika frågor som vi kan ställa angående ungdomars hälsa och miljö. Det kan vara hur man mår psykiskt och fysiskt och om t.ex. skolmaten eller om man känner sig trygg i skolan. Vi vill försöka ställa lite djupare frågor som kanske inte ställs i andra enkäter, lite mer "varför". Vad skulle ni vilja ha med i en sådan undersökning? Vilken information är intressant? Bomba oss med idéer tack!

Annars så pratade vi bara lite om en hälsodag den 13 Mars som jag och Linn ska ha ett 15 minuter långt tal på. De som vill får gärna komma och vara med, men det är en fredag så då krävs det att man får ledigt från skolan.

Det var allt för mej tack och hej!

Anneli


Hallå där!

Hallå där!

På KUNG-mötet i torsdags bestämde vi oss för att ännu en gång skjuta upp showen som vi har planerat ett tag nu. Vi finslipade lite mer på själva idén också, vilket inte heller var första gången. Men resultatet blir jättebra!


Vi har också planerat inför betonggala i vår. Vi bestämde att vi skulle köra lite old days och rikta in oss på graffiti i år. Då tänker vi oss först en utställning med unga konstnärers verk, som vi sedan auktionerar ut. Vi vill också ha en politikerträff, där vi bjuder in politiker och ungdomar till att diskutera om en laglig graffitivägg i Nyköping. Sist men inte minst ska vi självklart ha den obligatoriska konserten som avslutning. Vi grubblar dock fortfarande på vart pengarna ska gå. Vi vill ju att de ska gå till något anknutet till graffiti, men vi hittar ingen organisation eller liknande som skulle kunna ta emot pengarna och jobba för den frågan. Så vi jobbar vidare på det.

En sak är säker och det är att det kommer bli en fet betonggala i år så be there!


Stay in school!

Anneli
None


RSS 2.0